Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-04@11:48:08 GMT

اعدام دو قاتل در ژاپن

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۳۴۰۱۴

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، ژاپن با نادیده گرفتن درخواست‌های مکرر سازمان‌های مدافع حقوق بشر برای کنار گذاشتن مجازات اعدام، سه‌شنبه دو نفر را که به جرم قتل به اعدام محکوم شده بودند، به دار آویخت.
با اعدام این دو نفر شمار محکومین به مرگ در ژاپن که از زمان به قدرت رسیدن دوباره شینزو آبه نخست وزیر محافظه کار ژاپن در اواخر سال ۲۰۱۲ اعدام شدند، به ۲۱ نفر رسید که چهار مورد در سال کنونی میلادی (۲۰۱۷) اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو، وزارت دادگستری ژاپن اعلام کرد یکی از دو نفری که روز سه‌شنبه اعدام شدند، ۴۴ ساله بود و به جرم قتل چهار نفر در سال ۱۹۹۲ در شیبا در جنوب شرق توکیو به اعدام محکوم شده بود.
بنا بر اعلام رسانه‌های محلی، این نخستین اعدام یک محکوم به مرگ در ژاپن از سال ۱۹۹۷ است که در زمان ارتکاب جرم به سن ۲۰ سال نرسیده بود. این فرد در زمانی که قتل اتفاق افتاده بود، ۱۹ ساله بود.
دومین نفر یک مرد ۶۹ ساله بود که برای قتل نامزد خود و والدین او در سال ۱۹۹۴ به اعدام محکوم شده بود.
این دو نفر در حالی اعدام شدند که برای محکومیت خود درخواست تجدیدنظر داده بودند. به ندرت اتفاق می‌افتد که دستگاه قضایی ژاپن در این گونه موارد منتظر نتیجه درخواست تجدیدنظر‌ها نشود.
یوکو کامیکاوا وزیر دادگستری ژاپن در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: «این قتل‌ها در نهایت قساوت اتفاق افتادند و من پس از بررسی بسیار دقیق دستور این اعدام‌ها را صادر کردم.»
ژاپن و آمریکا تنها دو کشور از کشور‌های عضو گروه هفت هستند که مجازات اعدام را به اجرا در می‌آورند.
به رغم اعتراضات مکرر دولت‌های اروپایی، انجمن‌ها و سازمان‌های غیردولتی دفاع از حقوق بشر، اکثریت قریب به اتفاق مردم ژاپن با مجازات اعدام موافقند.
دولت‌های اروپایی، انجمن‌ها و سازمان‌های غیردولتی دفاع از حقوق بشر سیستم بی رحمانه اعدام در ژاپن را محکوم می‌کنند، زیرا محکومین سال‌ها در «راهرو اعدام» منتظر می‌مانند و تنها چند ساعت قبل از آنکه اعدام شوند از آن مطلع می‌شوند.
مشهورترین محکوم به اعدام در ژاپن شوکو آساهارا، پایه گذار فرقه اوم Aum است که مغز متفکر حملات با گاز سارین در توکیو در سال ۱۹۹۵ بود. در این حمله ۱۳ نفر کشته و بیش از شش هزار نفر زخمی شدند. اعضای این فرقه ۱۵ قتل دیگر نیز مرتکب شدند.
­

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله شهرک‌ نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم

به گزارش جام جم آنلاین، «جوزف بورل» مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی حمله شهرک‌ نشینان صهیونیست به کاروان کمک‌های ارسالی از سوی اردن برای مردم نوار غزه را به شدت محکوم کرد.

همچنین مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه این سخنان، با اردن ابراز همبستگی کرد.

علاوه بر این بورل تاکید کرد: تاسف‌برانگیز است که کسانی که به چیزی نیاز ندارند مانع از رسیدن غذا به نیازمندان می‌شوند. اسراییل باید رسیدن ایمن کمک‌ها به نوار غزه را تضمین کند.

گفتنی است وزارت امور خارجه اردن روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای حمله شهرک‌نشینان تندرو صهیونیست به ۲ کاروان حامل کمک‌های بشردوستانه اعزامی از سوی این کشور برای مردم غزه را به شدت محکوم کرد.

بر اساس اعلام وزارت امور خارجه اردن این ۲ کاروان حامل غذا، آرد و برخی کمک‌های بشردوستانه دیگر بودند و یکی از آن‌ها عازم گذرگاه «کرم ابوسالم» و دیگری نیز برای نخستین بار عازم گذرگاه «ایریز» بود تا از طریق این گذرگاه‌ها وارد نوار غزه بشوند.

وزارت خارجه اردن شکست کابینه رژیم صهیونیستی در تامین امنیت این ۲ کاروان حامل کمک‌های بشردوستانه و دادن اجازه تعرض شهرک‌نشینان به آن‌ها را نقض فاحش تعهدات قانونی این رژیم به عنوان نیروی اشغالگر و تعهدات آن برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه دانست.

همچنین «سفیان قضاه» سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه اردن نیز این تعرض را دلیلی برای تکذیب تمامی ادعاهای کابینه رژیم صهیونیستی در خصوص ارسال کمک‌ های بشردوستانه به نوار غزه عنوان کرد و مسوولیت کامل این جنایت را متوجه مقامات این رژیم دانست.

قضاه از جامعه بین‌الملل خواست که موضعی روشن در قبال این جنایت اتخاذ کند و آن را محکوم نماید و رژیم صهیونیستی را به پذیرش تعهدات قانونی خود، تامین امنیت کاروان‌های حامل کمک‌های بشردوستانه اعزامی به نوار غزه و همچنین تامین امنیت سازمان‌های بین‌المللی که این کمک‌ها را دریافت و میان ساکنان این باریکه توزیع می‌کنند مجبور نماید.

دیگر خبرها

  • بورل: حمله شهرک‌نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم
  • حمله شهرک‌ نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم
  • روزگار سیاه فوتبال خوزستان، تیره‌تر از رنگ نفت؛ محکوم به سقوط!
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد
  • پول بیت‌المال پس گرفته شد حامیان بابک زنجانی شاکی شدند!
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • تجمع دانشجویان پزشکی مشهد در حمایت از جنبش دانشجویان آزادیخواه آمریکا
  • اردن حمله شهرک‌نشینان به کاروان‌های کمک‌ها را به شدت محکوم کرد
  • ارمنستان حمله به غیرنظامیان نوار غزه را محکوم کرد