Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

صد و سی و سومین نشست خبری حجت السلام غلامحسین محسنی اژه ای با حضور نمایندگان رسانه های داخلی آغاز شد.

به گزارش مهر در این نشست ۹۰ دقیقه ای قرار است، سخنگوی قوه قضائیه به سوالات خبرنگاران پیرامون آخرین وضعیت پرونده های قضائی توضیحاتی را ارائه دهد.

در ابتدای نشست حجت الاسلام محسنی اژه‌ای از صدور احکام جدید برای مفسدان اقتصادی خبر داد و گفت: داریوش آبراهیمیان فرزند علی اکبر به اتهام فساد فی الارض به اعدام و ضبط کلیه وجوه به مبلغ ۳۵۰ملیون ریال محکوم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونس بها الدینی به عنوان مفسد فی الارض شناخته شده و به اعدام محکوم شده است. حکم این دو نفر غیر قطعی است.

وی افزود: محمد بهاالدینی به ۱۰ سال حبس محکوم شده و حکم وی قطعی است. ایمان پهلوانی به پنج سال حبس تعزیری قطعی و ضبط اموال محکوم شده است. مرتضی کاتبی تژاذ فرزند صفر به پنج سال حبس، رضا نادری فرزند صفر علی به پنج سال حبس تعزیری محکوم شدند.

اژه ای تصریح کرد: این افراد جرم های مختلفی از جمله قاچاق، ارز و غیره دارند.

وی ادامه داد: سندباد سفرها به شش سال حبس، علیرضا سنجری به شش سال حبس و جزای مقدری به مبلغ ۱۶میلیون ریال، محمد مرادی به شش سال و شش ماه حبس و جزای نقدی محکوم شده است. فریدون امین آقایی به شش سال و سه ماه حبس و جزای نقدی معادل هشت میلیارد ریال؛ مجید فلاحی به شش سال و سه ماه حبس و جزای نقدی، سید محمد کاویانی به شش سال و سه ماه حبس و جزای نقدی، محمد غالب علمداری به پنج سال و سه ماه حبس و جزای نقدی، فرشاد بهادری به شش سال حبس و جزای نقدی، مهدی محبی فرزاد به پنج سال و سه ماه حبس و جزای نقدی، علی نورایی به پنج سال و دو ماه حبس و جزای نقدی، امیر میثم گیاهی به پنج سال و یک ماه حبس و جزای نقدی، رضا شرکت افتخار به پنج سال و یک ماه حبس و جزای نقدی، فرخ اسکندری نژاد به پنج سال حبس، مسعود ابراهیمی گندمی به پنج سال حبس و جزای نقدی محکوم شده است.

صدور ۱۰ سال حبس برای یک جاسوس

محسنی اژه ای در خصوص برخورد با متخلفان در حوزه قضایی هم گفت: از حدود ۴۰هزار قاضی و کارمند که داریم، افراد پاکدست زیاد داریم با این حال اسامی و تخلف دو قاضی اعلام شده بود که بررسی شد و این دو نفر از کار تعلیق شدند. یک مورد هم حکم قطعی صادر شده که برای حجت الله یازرلو به اتهام اخذ رشوه به ده سال حبس، سه سال انفصال، هفت میلیارد تومان رد مال و ضربه شلاق محکوم شده است.

معاون اول قوه قضائیه به وضعیت پرونده یک جاسوس اشاره و تصریح کرد: کمال امیر بیک فرزند محمد کارمند وزارت امور خارجه به ده سال حبس و ضبط دویست هزار دلار محکوم شده است.

محسنی اژه‌ای ادامه‌ داد: در رابطه با تخلفات ارزی۹۶ اخیرا بازداشت شدند که ۲۸ نفر آزاد شدند.

وی در رابطه با پرونده بانک سرمایه و صندوق فرهنگیان گفت: برای ۱۳نفر کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است و دو نفر از مدیران پیشین این بانک نیز اخیرا بازداشت شدند.

صدور هفت کیفرخواست در پرونده واردات خودرو

محسنی اژه ای در رابطه با پرونده واردات قطعات خودرو گفت: برای هفت متخلف این پرونده کیفرخواست صادر شده است.

وی افزود: برای۴ نفر از متهمان پرونده شرکت لیزینگ کیمیایی هم کیفرخواست صادر شده است. برای دو نفر از متهمان پرونده تعاونی ولیعصر کیفرخواست صادر شده است. همچنین در پرونده شرکت تعاونی‌ البرز ایرانیان برای دو نفر از متهمان کیفرخواست صادر شده است.

معاون اول قوه قضائیه با انتقاد از جعل عناوین از سوی برخی اشخاص گفت: شخصی ادعا کرده که ابتدا داماد رییس جمهور آقای روحانی و بعد داماد بنده یعنی محسنی اژه ای است. این فرد با حعل عنوان و امضا؛ نامه‌ای به شورای پول و اعتبار نوشته است. هشدار می دهم که افراد، چنین روشهایی را به کارنبرند.

امکان صدور حکم فساد فی الارض برای توزیع کنندگان مشروبات الکلی 

وی در رابطه با توزیع مشروبات الکلی گفت: ساخت و توزیع مشروب و توزیع مشروبات مسموم همگی جرم است. در پرونده اخیر که در بندر عباس بود، هجده نفر بازداشت شدند و تا کنون ۳۸ نفر به دلیل شرب این مشروبات فوت کردند. چنین مواردی می تواند حتی تا معادل افساد فی الارض مطرح شود.

محسنی اژه ای در خصوص آخرین وضعیت پرونده‌ جعبه سیاه پرونده‌ بابک زنجانی گفت: من متوجه این مسئله نشدم که چه نقشی دارد و آیا اینکه نقش وی پر رنگ تر است یا خیر؟ این پرونده به دادگاه ارسال شده است.

صدور کیفرخواست برای عراقچی و سالار آقاخان

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به اینکه چند متهم اصلی فساد ارزی اخیر محاکمه و حکم آنها به زودی اجرا می شود، آیا در این راستا اتهاماتی هم برای ولی الله سیف اثبات شده؟با توجه به اینکه شنیده شده سه نفر از مدیران بانک مرکزی شاغل در دوره این شخص بازداشت شدند؟ این موضوع صحت دارد و آیا پرونده‌ قضایی برای رییس سابق بانک مرکزی تشکیل شده است؟ گفت: در رابطه با بانک مرکزی سه پرونده تشکیل شده است. یکی از پرونده ها مربوط به شکایت یکی از سمن ها از بانک مرکزی بود که از بانک مرکزی و برخی از اعضای شرکت های تعاونی شکایت مطرح و پرونده تشکیل شده است.گزارشی هم از سوی مجلس در رابطه با رییس کل سابق مطرح است که هنوز به دادگاه ارسال نشده است.
وی ادامه داد: پرونده دیگری در رابطه با توزیع خارج از مقررات در رابطه با توزیع اسکناس ارز است افرادی از جمله معاون بانک مرکزی و سالار آقا خان مطرح شده است که در این پرونده برای پنج نفر از جمله معاون ارزی و سالار آقا خان کیفرخواست صادر شده است.

محسنی اژه ای تصریح کرد: افرادی هم اخیرا بازداشت و احضار شدند که یکی از آنها مدیر کل قسمتی از بانک مرکزی است که این فرد به اتهام مالی بازداشت است ، دو نفر هم تحت تعقیب هستند.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در رابطه با ممنوع الخروجی سیف گفت: این فرد همچنان ممنوع الخروج است و در شکایت های مذکور، پرونده ای هم این فرد دارد.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: در خصوص پرونده واردات خودرو چند پرونده تشکیل شده و اخیر دو مدیر شرکت رنو و تویوتا بازداشت شدند.

محسنی اژه‌ای در خصوص تخلفات رخ داده در واگذاری فروشگاه رفاه به بخش خصوصی گفت: سازمان بارزسی کل کشور ورود پیدا کرده اما نتیجه آن هنوز مشخص نیست.در مورد واگذاریها معمولا پرونده تشکیل می شود اما در راستای رسیدگی به آن کوتاهی می شود.

این خبر تکمیل می شود...

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: قوه قضائیه اعدام مفسد اقتصادی اژه ای صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی از ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی توسط دفتر ویژه نمایندگی سرمایه‌گذاران خارجی فراجا استان در پنج ماه گذشته خبر داد.

سیدحامد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی که سال گذشته با هدف سهولت در ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران در حوزه فراجا در خراسان رضوی افتتاح شد، اظهار کرد: به‌دلیل تعداد بالای سرمایه‌گذاران خارجی در خراسان رضوی، افتتاح این مرکز از آبان‌ ماه سال گذشته مورد استقبال سرمایه‌گذاران خارجی قرار گرفت. در این دفتر، خدماتی از جمله صدور و تمدید مجوز اقامت و خروج و مراجعت کثیر سرمایه‌گذاران، مجوز اقامت و خروج کارشناسان سرمایه‌گذار و خروج قطعی و تمدید روادید کارشناسان سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

وی همچنین توضیح داد: مجوز اقامت سرمایه‌گذاران نسبت به ثبت سرمایه به‌صورت شش ماهه، یک ساله، سه ساله و پنج ساله با درج مهر ماده ۳۵ انجام می‌شود.

او با اشاره به عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی خراسان رضوی از ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ گفت: در این مدت، به ۷۲۱ سرمایه‌گذار خدمات مختلفی ارائه شده است. در این مدت، صدور مجوز تمدید اقامت شش ماهه سرمایه‌گذاران ۹۳ مورد به میزان ۱۳ درصد از مجموع کل، صدور و تمدید مجوز اقامت یک ساله برای سرمایه‌گذاران ۲۹۴ مورد به میزان ۴۴ درصد، صدور و تمدید اقامت سه ساله برای سرمایه‌گذاران به تعداد ۶۰ مورد به میزان هشت درصد، صدور مجوز خروج و مراجعت کثیر کارشناس ۷۱ مورد به میزان ۱۰ درصد، تمدید روادید به تعداد ۷۹ مورد و به میزان ۱۱ درصد، صدور مجوز اقامت یک ساله و خروج و مراجعت کثیر کارشناس به تعداد ۹۹ مورد و به میزان ۱۴ درصد و صدور خروج قطعی سرمایه‌گذاران به تعداد ۲۵ مورد و به میزان سه درصد از مجموع کل بوده است. 

دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی سال گذشته در مراسمی با حضور رئیس سازمان اطلاعات فراجا افتتاح شد و اختیار ارائه خدمات موضوع آیین‌نامه ماده ۳۵ قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه نیروی انتظامی اعم از صدور مجوز اقامت، روادید و سایر خدمات قابل ارائه به سرمایه‌گذاران خارجی، خانواده سرمایه‌گذار و افراد تحت تکفل سرمایه‌گذار (پدر، مادر، خواهر، برادر)، مدیران، کارشناسان خارجی و بستگان درجه یک آن‌ها و خدمات مشابه برای فعالان اقتصادی در مشهد به این دفتر ویژه تفویض شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!
  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • غضنفرآبادی: نیاز نبود موضوع «طرح نور» در صحن مجلس مطرح شود